NIEUWS OVERZICHT

zondag, 24 augustus 2014

Exposities vanaf september; o.a Galerie RoBa en Boekhandel Roelants

Van 7 tot 28 september exposeert Red Ladder enkele werken in galerie RoBa, nabij Mill. Eigenaren Roest en Bastiaans selecteren 10 keer per jaar gastkunstenaars; één kunstschilder en verschillende 3D-kunstenaars. De exposities vinden binnen en buiten plaats. De opening is op zondag 7 september, om 14:00 uur. Voor meer informatie over Roba: www.roba-kunst.nl

Binnenkort is Red Ladder ook te vinden bij boekhandel Roelants in het centrum van Nijmegen en voor de oplettende flaneur in een raamvitrine op de Acaciastraat 40 in Nijmegen-Oost.

 

vrijdag, 31 mei 2013

Expositie 'De Kathedraal van Groesbeek' tijdens de zomermaanden

Tijdens de zomermaanden, van juni tot aan met eind augustus, exposeert Red Ladder (sculptuur) samen met bevriend beeldend kunstenaar Joep de Bekker (schilderijen) enkele werken in de Protestantse Kerk van Groesbeek tijdens de expositie 'De Kathedraal van Groesbeek'. Beide kunstenaars tonen nieuw werk dat iedere zondagmiddag van 14:00 - 16:00 uur kan worden bezichtigd. De opening, die zal worden gedaan door pastoor Jan van Gesel, vindt plaats op zaterdag 1 juni om 16:00 uur. Geinteresseerden zijn van harte welkom.

maandag, 04 februari 2013

Expositie in Domus Medica te Utrecht

Verschillende werken van Red Ladder zijn tot maart 2013 te bezichtigen in vitrines van het Domus Medica te Utrecht, een verzamelkantoorgebouw voor medische organisaties.

 

zaterdag, 29 september 2012

Expositie in de Onze Lieve Vrouw van Smarten Kerk in Molenhoek

Van 3 november tot en met 16 december a.s. exposeer ik een aantal van mijn sculpturen in de Onze Lieve Vrouw van Smarten kerk in Molenhoek. De opening van de expositie is op zaterdag 3 november 19:00 uur. Mijn beeldhouwwerk zal worden ingeleid door publicist Bert Ummelen en godsdienstfilosoof en schrijfster Christa Anbeek. Bezichtiging van de beelden is mogelijk op woensdagen en vrijdagen van 10.00 tot 11.30 uur en bovendien op zondagen van 12:00 tot 13:00 uur, aansluitend op de misviering.

dinsdag, 21 augustus 2012

Kunstwerk in het maandblad 'Ad Rem'

Fotografie van mijn werk is opgenomen in de juli-augustus uitgave van het remonstrants maandblad 'Ad Rem'. Het kunstwerk 'Boot op de Seine' siert het artikel 'Schommelen rond de waarheid', van hoogleraar religie en zingeving in literatuur en kunst aan de Universiteit Utrecht, Johan Goud.

dinsdag, 21 augustus 2012

Open Atelier tijdens Kunstroute Groesbeek

In september 2012 vindt wederom de Kunstroute plaats in Groesbeek - Kranenburg. Ook Red Ladder houdt voor deze gelegenheid open atelier. Op 13 en 23 september (11:00 - 17:00 uur) bent u van harte uitgenodigd om mijn werk te komen bezichtigen.